27.02.2010

Internationale POP DJ's extraordinaire:


Det Elektriske Barometer DJ's


Jennifer - Colour Me Pop, Chicago - US/UK

Ian (Spiral Scratch/London Popfest) - UK

Mattias (Cosy Den) - SE

DJ Holden Caulfield (The Hamburg P!O!P! Weekender / Adventure Playground / Three Cheers For Our Side) & DJette (The Hamburg P!O!P! Weekender) - DE

Dj Don, Riggs and Smygarn (Club King Kong) - S

Anastasia (Baby Honey) - UK

Malin, Katarina, Helena - DJ VÄGEN - S

Krister Bladh (Don't Die On My Doorstep) - S

Michelle & Danielle (The Banana Hold-Up)

Jörgen (Fraction Discs) - S

Pierre Sparf (Summer Days are Forever / Don't Tell Me That!) - S

11.02.2010

3 nye annonceringer:

Roadside Poppies - UK/DK
(http://www.myspace.com/roadsidepoppies)
Fænomenet Roadside Poppies opstod i Cambridge i 2006, som et enmands-projekt. Idag findes bandet i flere versioner, med skiftende medlemmer - men altid med de samme fine popsange, der handler om alt fra morgenmads-produkter til cykling. De har udgivet to fine albums og adskillige EP'er og singler, som alle er blevet revet væk.




Tellus About The Moon - S
(http://www.myspace.com/tellusaboutthemoon)
Göteborg er helt klart den by i Europa der har avlet flest indiepop bands, og dette yderst charmerende band, er et af dem. Tellus About The Moon spiller vaskeægte indiepop af højeste karat.. Hvad mere kan man ønske sig?



Death Valley Sleepers - DK
(http://www.myspace.com/tobiaswinberg)
Death Valley Sleepers er Tobias Winbergs soloprojekt. Live er de hele seks mand på scenen, og Soundvenue Selected har tidligere kaldt dem: "et sugende og sexet rockknald af den yderst vanedannende slags". Lyden minder lidt om The Velvet Underground og The Jesus and Mary Chain, og ja, vi elsker det.

10.02.2010

Billetsalg:

Så er billetsalget startet på Billetlugen.dk. En 3-dages billet koster 250 kr +gebyr.

09.02.2010

Planning on going solo?

Vi er glade for at kunne tilføje tre styks helt eminente solo-artister:

Labrador - DK
(http://www.myspace.com/labradormusic)
Danske Labrador hittede stort i 2001 med singlen 'In A Blue Balloon' som også var Ugens Uundgåelige på P3. Singlen blev efterfulgt af albummet 'Goodbye Susanne' i 2002, og i 2004 kom så 'Instamatic Lovelife'. Flemming Borby flyttede herefter til Tyskland og fortsatte projektet alene, og udsendte albummet 'Caleidoscope Aeroplane' i 2008 (som han ganske vidst indspillede på Cuba). Han spiller solo til Popfesten, men naturligvis i stereo.



Iiris Viljanen - F
(http://www.myspace.com/iirisviljanen)
Iiris er en af de få på navne Popfesten der ikke har udgivet noget.. Endnu! For mon ikke et-eller-andet pladeselskab nok skal få øjnene op for hendes helt fantastiske klaver-kompositioner, bittersøde lyrik og karakteristiske skandinaviske accent, der leder tankerne hen på både Björk og The Knife. Vi giver hende ihvertfald tommelfingeren opad, fem stjerner og en lille plads i lineuppet.




Johan Hedberg - S
(http://www.myspace.com/hedbergj)
Johan Hedberg er også kendt som 'ham den lange fra Surburban Kids With Biblical Names', men han har også udgivet en ganske udmærket EP på Cosy Recordings, (også senere udgivet på svenske Labrador Records) selv, og rygtet vil vide at der også er en lille ny (EP) på vej. Vi kan næsten ikke vente, så Johan har lovet at berige os med sin tilstedeværelse, og gi' et par numre til den føromtalte efterfest på Jolene om søndagen!

06.02.2010

Lidt mere info.

På utallige opfordringer bringer vi her lidt mere info til både de nysgerrige, de forvirrede og dem der kommer langvejs fra..

Copenhagen Popfest koncert-tider:

Fredag: 19-00
Lørdag: 14-00
Søndag: 14-19

Efter koncerterne vil der være endnu mere dansabelt pop! musik leveret af nogle af verdens fineste indiepop DJ's.

Søndag aften er der tilmed Afterparty på Jolene fra kl.20!

Billetter vil blive sat til salg i løbet af næste uge!

03.02.2010

A little sumthin' for the synth fans..

Her er to nye navne til jer:

NoMoreHeroes - DK
(http://www.myspace.com/nomoreheroesdk)
Ab Mannov, tidligere producer og guitarist i Blue Foundation, har startet soloprojektet No More Heroes. Han udgav sin labre debut-EP "The Modest House" i September 2009, og fik en yderst positiv respons. Lyden minder om 80'ernes alternative pop alá Pet Shop Boys og New Order, og til April kan du få mulighed for at se hele bandet i 4D.



Compute - SE
(http://www.myspace.com/compute)
I studiet består Compute af Ulrika Mild, hendes hær af synthesizers, en trommemaskine og computeren - men Live er Compute en fest. Ulrika har igennem flere år turneret med Jens Lekman og har også været inde over flere andre svenske indie-bands, men har også formået at overraske de fleste når hun selv står på scenen og leverer det ene pophit efter det andet. Compute har fem udgivelser bag sig, har medvirket på utallige compilations og udgav tilmed et album i 2009 - spækket med rene, dansable hits som drager klare referencer til 80'ernes synthpop, og 90'ernes dancemusik.

01.02.2010

På en grå, kold mandag aften..

.. Kan det måske varme jer lidt med endnu et navn til line-uppet. Vi har nemlig fået vores små forfrosne fingre i:

Liechtenstein
(http://www.myspace.com/liechtensteinia)
De svenske piger i Liechtenstein, fik med inspirationskilder som Mo-Dettes, Girls At Our Best og Talulah Gosh, skabt røre i den europæiske indie pop scene med debutsinglen 'Stalking Skills' i 2007. Den er siden blevet efterfulgt af yderligere 2 singler og deres sublime debutalbum 'Survival Strategies In A Modern World' fra 2009, med hits som 'Roses In The Park' og 'All At Once'. Så der er al mulig grund til at se frem til denne koncert på Copenhagen Popfest.