25.01.2010

Flere bands!

Snart offentliggør vi også billet-info, intil da kan i glæde jer til April og til...

Cats On Fire - FI
(http://www.myspace.com/catsonfiremusic)
Hele vejen fra Turku i Finland kommer fabelagtige Cats On Fire. De har eksisteret siden 2001, og har to anmelder-roste albums i baggagen - og ja, den ros er ganske berrettiget. De spiller yderst velkomponeret popmusik, og man skal lede længe efter et så top-professionelt indiepop band.



Horowitz - UK
(http://www.myspace.com/horowitzband)
Horowitz er et legendarisk britisk band, der er glade for at lave klassisk indiepop. Der er masser af støj på guitaren, og forsangeren lyder også som om han er 10 år gammel. Med sangtitler som "Popkids Of The World Unite!" og "I Need A Blanket", er det tweepop i yderste potens - indspillet hjemme i soveværelset, og udgivet på syvtommersvinyl. Britiske bands har én eller anden medfødt evne til støjpop. Det begyndte med Jesus & Mary Chain, og Horowitz er seneste skud på stammen.



Ampel - DK
(www.myspace.com/lyskurv)
Ampel er efter vores mening, nok Danmarks mest undervurderede band. Deres store ensemble leger med både guitar, violin, harmonika og en del andre instrumenter. Det ville være en slags folk-gruppe, hvis det ikke var for, at deres sange altid er så muntre og ja, poppede. Selvom musikken kan være fjollet og pussenusset, er der dog også seriøse sider af Ampel. Det er et godt eksempel på, at indiepop også kan have et budskab bag poppen, og altid leveret med en charme der får isbjørnen Knut til at ligne en daggammel riskiks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar