09/02/2010

Planning on going solo?

Vi er glade for at kunne tilføje tre styks helt eminente solo-artister:

Labrador - DK
(http://www.myspace.com/labradormusic)
Danske Labrador hittede stort i 2001 med singlen 'In A Blue Balloon' som også var Ugens Uundgåelige på P3. Singlen blev efterfulgt af albummet 'Goodbye Susanne' i 2002, og i 2004 kom så 'Instamatic Lovelife'. Flemming Borby flyttede herefter til Tyskland og fortsatte projektet alene, og udsendte albummet 'Caleidoscope Aeroplane' i 2008 (som han ganske vidst indspillede på Cuba). Han spiller solo til Popfesten, men naturligvis i stereo.Iiris Viljanen - F
(http://www.myspace.com/iirisviljanen)
Iiris er en af de få på navne Popfesten der ikke har udgivet noget.. Endnu! For mon ikke et-eller-andet pladeselskab nok skal få øjnene op for hendes helt fantastiske klaver-kompositioner, bittersøde lyrik og karakteristiske skandinaviske accent, der leder tankerne hen på både Björk og The Knife. Vi giver hende ihvertfald tommelfingeren opad, fem stjerner og en lille plads i lineuppet.
Johan Hedberg - S
(http://www.myspace.com/hedbergj)
Johan Hedberg er også kendt som 'ham den lange fra Surburban Kids With Biblical Names', men han har også udgivet en ganske udmærket EP på Cosy Recordings, (også senere udgivet på svenske Labrador Records) selv, og rygtet vil vide at der også er en lille ny (EP) på vej. Vi kan næsten ikke vente, så Johan har lovet at berige os med sin tilstedeværelse, og gi' et par numre til den føromtalte efterfest på Jolene om søndagen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar